Runsten Säng & Frukost

Runsten Säng & Frukost är ett charmigt café och bed & breakfast beläget i en lugn och lantlig miljö i Runsten på Öland. Huset, med sin underbara, lummiga trädgård, är byggt i början av 1900-talet och var en handelsbod fram till 1983, då det byggdes om till pensionat. Idag kan du njuta av den fridfulla och magiska atmosfären antingen som gäst på pensionatet eller om du vill komma in och smaka på våra brasilianska godsaker i cafét.

Som boende på Runsten Säng & Frukost sover du gott i något av de nio bekväma rummen och vaknar till en härlig frukostbuffé! Du kan hyra cykel och uppleva närområdet med den fantastiska naturen och miljön på nära håll.

På det fina Bjärby-badet så har du möjlighet att känna den fina stranden och ljumma sköna vattnet. Vi gör gärna i ordning ett picknick-paket till dig som du kan ta med till stranden. Även transport fram och tillbaka kan du boka av oss.

Du kan också koppla av i den sköna och lugna trädgården med fruktträd, damm och gungor för barnen. På kvällen kan du och dina vänner/familj umgås i vårt sällskapsrum. Busshållplatsen ligger 50 meter bort vid Runstens kyrka.

Vissa kvällar eller eftermiddagar kommer du att ha möjligheten att njuta av fin musik antingen på den lilla inomhusscenen eller den lite större scenen i trädgården.

Källa: Runsten Säng & Frukost hemsida

 

Gillamarkeringarna sparas endast på alltpaoland.se och delas eller syns inte på något socialt nätverk.
Tillgänglighet: Lättillgängligt

Allt på Öland 2021. Utvecklad av Tegelwebb